VÅRA MATERIAL

Vi designar våra kollektioner i egen regi och arbetar långsiktigt med spännande innovativ produktutveckling tillsammans med våra leverantörer enligt de initiativ, uppförandekoder och lagstiftningar som krävs för trygg hållbar produktion.

Vår produktion

Våra tyg och produktion av kläder sker i på fabrik i Kina. Alla våra tyger beläggs med en högkvalitativ reflexbeläggning i våra signaturer Silver och Black Reflective. Vi har engagerat arbetat för att skapa plagg med hög visibilitet, det är vår kärna. Självklart framställs plaggen bra och enligt EU direktiv och lagar. Fabriken arbetar efter de arbetsrättsliga krav som finns kring arbetsmiljö.

Tvätt och skötsel

Plaggen bör tvättas i tvättmaskin i 30 grader. Tvätta plaggen med insidan ut och dragkedjan stängd för att förlänga livslängden på plaggen.
Reflexeffekten avtar något efter varje tvätt men klarar upp till 25 tvättar. Black Reflective är framtagen för att vara mer diskret och har därför lägre reflexvärden. Vår Silver Reflective har extremt höga reflexvärden och kommer inte få någon större förändring ens efter 25 tvättar.

Plaggen är tänkta som vardagsplagg, för att öka din visibilitet och trygghet i mörker utomhus.